Gulv biopejs

Hjem Gulv biopejs

Gulv biopejs, der også kaldes gulvkaminer fås i flere forskellige designs. Udseendet af disse pejse var oprindeligt meget enkelt, og lidt kedelig. Men tiden har gjort, at kreativitet har overtaget og designet er blevet udviklet. I dag, er der over 200 forskellige designs på gulv biopejse, der kører på bio-ethanol.

Hos os finder du både store og små kaminer i flere forskellige designs. Nogle er en meter høje og brede, mens andre ikke er mere end en halv meter. Størrelsen af brænderne varierer meget mellem forskellige modeller samt hvor mange brændere der er. Som du sikkert allerede er klar over er biopejse ekstremt nemme at installere, og bagefter behøver du kun at montere brændere og glas, hvis det er nødvendigt.

Vi mennesker placerer gerne ting på gulvet, såsom tæpper og meget andet. En stilfuld måde at dekorere sine overflader i huset eller lejligheden, kan være med en gulvkamin. Den brede vifte af designs og størrelser sikrer, at du vil finde noget, der passer perfekt til dig og dine rum. Det er da også kun de store af vores modeller, der kan være lidt svære at flytte. Ellers kan du opfatte en ethanolkamin som et meget flytbart element, der skaber en behagelig atmosfære. Mange af vores kunder har valgt at bruge deres ethanolkaminer på terrasser, udestuer og balkoner i løbet af sommeren, for at forlænge varmen i et par timer om aftenen.

Tag gerne et kig på vores fantastiske udvalg og hvis du har spørgsmål om vores gulv biopejse, er du hjerteligt velkommen til at kontakte os.